Bestuur ’15 – ’16

 

2015-2016

Paul Jansen – Schipper
Paul
Paul, geboren en getogen te Almere, is al vanaf jongs af aan een echte zeiler. Opgegroeid bij de Zeeverkenners van de Scoutinggroep Cornelis Lely trokken zij er op jonge leeftijd al vaak op uit. Kort daarna kwamen de eerste eigen boten in de vorm van een BM, een Waarschip 600 en een Stringer 730. Inmiddels is hij net terug van een rondje Atlantic met hun Ferrocemente s-spant de Wildevaart.

Daniël Peters – Stuurman
Bas
Deze kamikaze GehtLosS zeiler is een gevaar op het water en voornamelijk voor zichzelf. Avonturier van jong af bij de scouting Zeewolde is deze Daanmans uitgegroeid tot partyganger, moppentapper en stuurman van de Zuiderzee. Daniel combineert graag zijn tijd met feesten bij [‘endzjin] en Infra Fluvia, ze vriendin, zeilen en losgaan.

Bas Holweg – Kwartier
Bas
Bas, geboren te ‘s-Hertogenbosch en getogen in Rosmalen, kwam in 2007 naar Almere en is, sinds hij door Paul met het zeilvirus besmet is, niet meer van het water af te houden. Al snel daarna volgden de eerste eigen boten: een Waarschip 600, daarna een Waarschip 725 en inmiddels een 39ft zeewaardig zeilschip waarmee hij de wereld over gaat. Planning is om in 2019 te vertrekken.