W.S.V. Almere-Haven

Watersportvereniging (WSV) Almere Haven is de vereniging waar wij als studenten zeilvereniging onze activiteiten uitvoeren en waar het clubgebouw 10′ Beaufort gevestigd is. Onze vloot met zeilboten ligt hier aan de steigers en vanuit de WSV wordt de avondcompetitie georganiseerd.

A.S.Z. de Zuiderzee respecteert de huisregels van de WSV en werkt samen aan het onderhoud, behoud en imago van de haven. Doel is om bij te dragen aan de Zelfwerkzaamheid projecten waar de haven netjes op orde wordt gehouden. Dit is om de contributiekosten te drukken en gebruik te maken van de faciliteiten.

De WSV heeft van tijd tot tijd opknapprojecten, ofwel boten die langdurig niet meer zijn gebruikt en aandacht nodig hebben. Voor een goede prijs kan je een boot kopen en zelf eigenaar worden van je eigen zeilboot. Lid worden van de WSV is dan verplicht, maar wat is er nu nog leuker dan je eigen boot zeilen?

Neem dan contact op met het bestuur om samen met de havenmeesters een plan van aanpak te maken. Vergeet niet; wij gaan netjes en beleefd om de leden van de WSV en de havenmeesters en dragen zorg voor een goede samenwerking. Zonder de WSV is er geen A.S.Z. de Zuiderzee.